Werkplek te huur Davinci Creatieve Ruimtes


FIJNE WERKPLEK TE HUUR IN DAVINCI CREATIEVE RUIMTES
 
In het verzamelpand Da Vinci Creatieve ruimtes (Nieuwpoortkade 2a, Amsterdam) is op de 5e verdieping een werkplek te huur. (Zie het ene lege bureau ?)
Dit kantoor is volledig ingericht op filmmakers, fotografen of grafische designers, want het kan zo omgebouwd worden tot een fotostudio of filmstudio. Er hangen drie grote rollen background paper, zodat je ter plekke aan het werk kan. En we hebben een kleine geluidsisolerende studio waar je kan monteren en audio kan opnemen, deze ruimte delen we met elkaar.
In ons kantoor hebben we een grote lunchtafel, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en niet te vergeten: een tosti-ijzer. Vaak lunchen we samen in het kantoor. 
Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van een heerlijke lunch in de lunchroom die in Davinci te vinden is. De ruimte van de lunchroom is na 15:00 ook te huren voor meetings en ziet er zo uit:
Uiteraard is er op ons kantoor internet aanwezig en kun je gebruikmaken van de printer/scan tot A3 formaat. Het pand is 24/7 open. Zo kun je je eigen werktijden bepalen en de latere deadlines halen. Er is een receptie aanwezig, die je pakketten in ontvangst kunnen nemen en je gasten de weg kunnen wijzen. Daarnaast is er de mogelijkheid om je grote spullen via een enorme lift naar boven te brengen en is er aan laad/los punt.
Het pand is vanaf de ring binnen een paar minuten te bereiken. Parkeren is voor gasten gratis. Met het openbaar vervoer is het kantoor heel goed bereikbaar met zowel de tram als de bus. We zitten op de vijfde verdieping waardoor we mooi uitzicht hebben op de stad.
 
Verder vinden wij dit ook een hele gezellige plek. We zitten nu met 5 filmmakers/fotografen in deze ruimte, en hebben een fijne werksfeer waarin we elkaar vaak kunnen helpen. Daarnaast zijn er regelmatig borrels en evenementen in het pand, georganiseerd door andere huurders, of de beheerders.
 
De werkplek is beschikbaar per direct en kost 225 euro per maand exclusief btw. Mocht je interesse hebben, of iemand kennen, dan hoor ik het graag! Mail me: riske[at]riskedevries[punt]nl

Powered by YourBiz Online