Werkplek te huur Davinci Creatieve Ruimtes


FIJNE WERKPLEK TE HUUR IN DAVINCI CREATIEVE RUIMTES
 
In het verzamelpand Da Vinci Creatieve ruimtes (Nieuwpoortkade 2a, Amsterdam) is op de 5e verdieping een werkplek te huur.
 
Dit kantoor is volledig ingericht op filmmakers, fotografen of grafische designers, want het kan zo omgebouwd worden tot een fotostudio of filmstudio. Er hangen drie grote rollen background paper, zodat je ter plekke aan het werk kan. En we hebben een kleine geluidsisolerende studio waar je kan monteren en audio kan opnemen, deze ruimte delen we met elkaar.
 
In ons kantoor hebben we een grote lunchtafel, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en niet te vergeten: een tosti-ijzer. Vaak lunchen we samen in het kantoor. 
 
Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van een heerlijke lunch in de kantine beneden. De kantine is na 15:00 ook te huren voor meetings.
Uiteraard is er internet aanwezig en kun je gebruikmaken van de printer/scan tot A3 formaat. Het pand is 24/7 open. Zo kun je je eigen werktijden bepalen en de latere deadlines halen. Er is een receptie aanwezig, die je pakketten in ontvangst kunnen nemen en je gasten de weg kunnen wijzen. Daarnaast is er de mogelijkheid om je grote spullen via een enorme lift naar boven te brengen en is er aan laad/los punt.
 
Het pand is vanaf de ring binnen een paar minuten te bereiken. Parkeren is voor gasten gratis. Met het openbaar vervoer is het kantoor heel goed bereikbaar met zowel de tram als de bus. We zitten op de vijfde verdieping waardoor we mooi uitzicht hebben op de stad.
 
Eens in de maand is er een borrel. Deze borrel wordt georganiseerd door de medebewoners van het pand.
 
De werkplek is beschikbaar per direct en kost 200 euro per maand exclusief btw. Mocht je interesse hebben, of iemand kennen, dan hoor ik het graag! Mail me: riske@riskedevries.nl
Copyright © Dandelion by Pexeto